Altaner er populære hos mange

Tilbagevendende hjem fra et besøg i Frankrig eller måske fra en lokal produktion af Romeo og Juliet, lover mange romantikere: “Mit næste soveværelse vil have en altan.” Bygherrer med kunder, der anmoder om en altaner på anden sal, skal finde ud af holdbare detaljer, der understøtter Juliet og hendes rækværk. I årevis har nogle designere skabt gulvbjælker i anden etage ved hjælp af gulvbjælker (eller en gulvplade) gennem bygningens termiske konvolut. Der er imidlertid to alvorlige problemer, der er forbundet med at følge denne praksis: termisk brodannelse og fugtstyring.

en altaner

 

Termiske overbelastnings- og fugtighedsrisici

Nogle bygherrer tager fat på problemet ved at installere krydsfiner på det ydre dæk, efterfulgt af et vandtæt overflademateriale som glasfiber. Dette fungerer bedre end dækbrætter med dræningsgab, men det lader stadig et vanskeligt problem ved dørgrænsen. Fordi de cantilevered bjælker garanterer, at indvendige gulve og altan dæk er på samme niveau, er det svært at forhindre regn og sne indgang. De bedste vandforvaltningsdetaljer kræver, at altan eller dækket er et skridt lavere end den indvendige gulvbelægning – en umulighed, hvis bjælkerne er cantilevered.

Hvad med en hovedaltan

En altan, der ikke er cantilevered, vil sandsynligvis have en storle, der ligner et dæk. Bedste praksis er at placere hovedbogen væk fra skeden for at tillade dræning og blinke flittigt for at holde fugt fra at trænge ind i huset. Den fjerne ende af altanerne kunne understøttes af indlæg, der bærer på foden, men en mere traditionel æstetik opnås med metalstænger, kabler eller beslag. Alle tre muligheder kan være så utilitaristisk eller så dekorativ som du gerne vil, men de bør konstrueres for sikkerhed.

Fordi canto levering gulvbjælker er tåbelige, hvordan skal dit dæk understøttes? Af hensyn til enkelheden må vi antage, at vi taler om en rektangulær altan. Der er to mulige måder at støtte de to hjørner af altanerne ved siden af ​​bygningen: Du kan installere en konventionel dæk boger, der er fastgjort til bygningen, eller du kan støtte hjørnerne på stillinger, der bærer på foden, som et fritstående dæk. Når det kommer til de to hjørner af altanerne, der ligger længst væk fra bygningen, har du tre valg: Du kan hænge hjørnerne fra bygningen med diagonale stålstænger eller kabler, du kan støtte hjørnerne nedenunder med diagonale træbeslag eller Du kan støtte hjørnerne på uafhængige indlæg, som et konventionelt dæk.

Se hvad du skal vælge af altaner

Stålbalancer er energisnøre. Cantilevered beton, ikke så meget Flere producenter – herunder Metalcraft (metal-craft.net) fra Pensacola, Fla., Og Timmerman Manufacturing (timmermanmfg.com) fra Conover, N.C.-design, ingeniør, fremstilling og sælger præfabrikerede stål altanerer understøttet af strukturelle beslag. Denne type altaner kan sandsynligvis bestilles fra din lokale svejsebutik, selvom du måske skal have den designet af en ingeniør. Fordi metal altanerer hænger uden for bygningen konvolut, er de en energisnar tilgang til denne detalje.

Beton er en dirigent, ikke en isolator, så du bliver nødt til at være gal for at foreslå cantilevering en gulvplade gennem en bygningens termiske konvolut, ikke? Desværre er cantilevered beton-gulvplader uden termiske pauser meget almindelige i USA. Den cantilevered-slab tilgang er den mest almindelige metode til at specificere altanerer i kommercielle bygninger og mange multifamily boliger.


En altan fra Metalkant. Denne pulverlakerede metalaltaner var specialdesignet og bygget af Metalkant. Metalbeslagene under altaneren er bærende, takket være Metalcraft.

Tilpasset stålramme. Designerne af TrekHaus, et passivt hus duplex i Portland, Ore., Angav en stålramme til understøttelse af bygningens anden etage altanerer på en måde, der ikke kompromitterer termisk konvolut. Stålrammen blev designet af ingeniør Jerome Madden og blev fremstillet af en lokal svejsebutik, Aarons Custom Metal Fab, med tilladelse til Randy Hayslip / PDX Living LLC.

Flere detaljer

Nogle af disse detaljer er nye til Green Building Advisors energismart kollektion. GBA Pro-medlemmer får fuld adgang til detailbiblioteket, som indeholder næsten 2500 detaljer om opbygning af bedre, strammere og mere energieffektive huse. Gå til GreenBuildingAdvisor.com/detail-drawings for at gennemse samlingerne.