Armani ure til den madglade

Armani ure til den madglade

armani ure

Armani ure er faktisk ikke kun til den modebevidste person, men også til den lallede ædetosse. Er du typen der elsker at lave mad? Måske skulle du købe dig et nyt armani ur til at tage tid på diverse ting i køkkenet. Det kunne være at du skulle koge noget pasta og manglede et ur. Her ville et armani ur så virke fornemt til at tage tiden på. Bare husk at forsikre dig at du har et af de armani ure med kronograf, med andre ord, det kan måle tid. Armani ure til mænd kan nemlig være praktiske i mange situationer og ikke kun når det gælder om at imponere. Uret kan være din bedste ven i køkkenet, når det kommer til madlavning har du nemlig brug for timers og at holde styr på tiden. Et lækkert armani ur med et godt urværk ville kunne hjælpe dig her. Generelt et hvilket som helst ur ville virke. Så længe du har købt et af de ure med kronograf.

Madbloggersymposium har vokseværk.

Hvor det i 2010 var målet at medvirke til at skabe et fundament for en fælles selvforståelse for danske madbloggere, har vi i 2011 taget et skridt videre.

I erkendelse af at mange bloggere også formulerer sig på print, og at mange journalister i dag leverer materiale til både print og web, har vi valgt simpelthen at kalde målgruppen for “madkommunikatører”.

I 2011 bruger vi kræfterne på at etablere et formelt netværk for alle danskere, der kommunikerer om mad. For at skabe en platform for deling af viden, til networking og til at inspirere hinanden til at blive bedre til det, vi gør.

Et af forhåbentligt mange tilbud til netværket mad+medier i 2011 bliver konferencen, der i år løber af stablen den 17. september.

Så fik vi sat det sidste punktum i formulering af dagens program, og det er med udtalt tilfredshed, at vi har slettet linjen med ord som ”foreløbigt” og ”modifikationer”. Nu ligger punkterne klippefast, og vi glæder os selv vanvittigt meget til dem alle sammen.

Du har måske set den lidt luftige tagline om ”viden, netværk og inspiration”, men det skal faktisk tages helt bogstaveligt. Konferencens program er opbygget med det formål at imødekomme netop de tre kvalitetsparametre i nogenlunde lige mængder.

Mere konkret er dagen derfor blandt andet bygget op af elementer, der tillader fri hygge, mingling, sludder, sladder og faglig diskussion, nemlig samlet set 3 timers pause mellem kl. 11 og kl. 19.

Men i de resterende 5 timer skal der til gengæld spidses både pen og øren, for her vil informationerne flyde hastigt og fokuseret fra de 15 oplægsholdere, der alle er eksperter inden for hver sit relevante felt og fagområde.

Vi slutter dagens formelle program af med en workshop, hvis formål det er at anvende kvalificeret input fra en række formidlingsspecialister til at producere et blogindlæg fra konferencen, som kl. 17.30 skal være uploadet på vores respektive blogs.

Derefter er der en kort havnepromenade, drinks i den nedgående sol på kajen, kvalimiddag, musik, dans og fri ballade, til vi ikke kan mere.

Før til næste år …