Bedste Møde I Assens

Det Bedste Møde I Assens

Hej alle jer derude.
Jeg vil gerne fortælle om min helt vildt fantastiske dag jeg har haft, og ja det er nok en af de bedste dage i mit liv.

Jeg skulle til et møde, som også var en jobsamtale og det jeg skulle køre til Assens, hvor det skulle afholdes på Hotel Gl. Avernæs ved Assens på Sydfyn, hvor der var blevet lejet et mødelokale som vi skulle bruge, og det var i sig selv meget stort, for jeg havde hørt rigtig meget godt om det sted ved Assens, men jeg havde aldrig selv været der, så det glæde jeg mig til at se, og så var der også det med det møde, jeg var så spændt at jeg næsten ikke kunne være i mig selv, for jeg ville virkelig gerne have det job.

Da jeg kom til hotellet i Assens, var jeg så spændt, det hjalp heldigvis at det lå i meget rolige og smukke omgivelser, så jeg havde nemt ved lige at trække vejret dybt inden jeg gik ind til mødet. Mødet gik rigtig godt og jeg syntes at jeg fik solgt mig selv rigtig godt, og da jeg skulle stille mig ud efter, for at de lige kunne snakke sammen, inden jeg fik mit endelige svar, var jeg slet ikke så nervøs, og jeg kunne bruge tiden på at kigge lidt rundt på det smukke hotel.
Kort efter kaldte de mig ind igen, og skæbnen ville at jeg fik det job jeg havde drømt om, så det er derfor at det var en så god dag.

møde assens