Gardin bus er din hjælpende hånd

du hos gardinbussen

Uanset om du flytter ind i dit drømmehus eller planlægger at renovere dit eksisterende hjem, er der et element i din indretning, som du simpelthen ikke kan ignorere – gardiner. Gardiner er et af de afgørende stykker, der kan sætte tonen i rummet. Fra lyse og bløde til store og dekorative, fra solide farvede stykker til fed udskrifter, fra rene stoffer til tunge uigennemsigtige tekstiler – mulighederne er uendelige. Med de mange muligheder for spor, stoffer og tilbehør derude, kan det rigtige valg til dit hjem hurtigt blive en skræmmende opgave. Her er et par hurtige tip, der kan hjælpe dig med at bestemme de forskellige elementer:

Materialet spiller en afgørende rolle i gardinets udseende og dermed rummet. Fra rene snørebånd til letvægts bomuld, mellemvægtige brokader til tunge velvets, har du masser at vælge imellem. De to faktorer, du bør overveje, når du vælger dit stof er

Mængden af ​​sollys, du ønsker streaming i.

Stemningen og indretningen af ​​dit værelse. Fx tyngre stoffer passer til mere traditionelle værelser, mens rene stoffer fungerer bedst i mere minimalistiske værelser.

Husk, at hvert stof falder forskelligt fra en højde og derfor vil se anderledes ud, når den er foldet og trukket tilbage.

Gardinbus er så god som det kan være

Farven på dine gardiner skal ideelt set være synkroniseret med resten af ​​møblerne. Du kan enten vælge gardiner, der harmonerer med indretningen eller kontrast med den. For et glædeligt udseende, skal du vælge gardiner i en farve, der supplerer skyggen af ​​dine vægge. Alternativt, hvis du vil have gardinerne at være fokus, skal du vælge en farve, der står i kontrast til møbler og vægge.

3. Udskriver eller faste stoffer finder du hos gardinbussen

Svaret på dette spørgsmål afhænger også af resten af ​​indretningen. Hvis alle de øvrige bløde møbler i rummet er en solid farve, går det med trykte gardiner et populært valg. Det modsatte gælder også. Én ting at huske er, at udskrifter tilføjer visuel vægt til ethvert element. Derfor er en måde at arbejde med trykte gardiner på at parre dem med massivt møblerede møbler, der er tilsluttet med trykte puder, tæpper osv. Du kan bruge prægtige udskrifter og geometriske mønstre med moderne stil, mens floraer passer til moderne klassisk og traditionel indretning.

Vi hjælper dig med gardiner til stort og småt.

Gardiner, der falder nøjagtigt på gulvet, er i mode. For et mere dramatisk udseende kan du vælge gardiner, der er længere med et par tommer, så gardinerne pytter på gulvet. På den anden side, hvis du har børn, er du bedre med gardiner et par tommer over gulvet. Ending dem ved karmen for mindre vinduer er endnu en klassisk mulighed, men fuld længde gardiner kunne arbejde lige så godt.

Den ideelle bredde af dine gardiner afhænger af bredden af ​​støbningen af ​​din rude eller dør. En måde at komme frem på den ideelle bredde er at måle rammen og formere den med en faktor på 2 / 2,5. Det ekstra stof hjælper med at opnå det samlede udseende på siderne, når gardinerne trækkes tilbage.

Kjole dem gardiner op eller tone dem ned. Trims og tilbehør til gardiner spænder fra tilbagekoblinger og vinkler til ornamental gardin spor fastgjort på væggen over gardinerne. Trims og tilbehør kan være klogt ledsaget af lette gardiner for at tilføje rigdom og storhed. Valance, det dekorative frillede stof placeret øverst i vinduet, er en glimrende måde at tilføje udsmykning til dit værelse. På den anden side vil simple træk og fravær af dekorative trimme gøre stoffer som fløjl eller satin se chic og slanke. Dette igen afhænger af den effekt, du vil opnå.

Gardinbus er noget som du skal bruge til at hjælpe dig

7. Foring

Her er hvor du vejer funktionaliteten af ​​de gardiner, du har valgt. Hvis gardinet hænger på et vindue, der modtager direkte sollys, kan en beskyttende foring gøre den mere uigennemsigtig, falme langsommere og vare længere. Også to lag – en ren, en uigennemskuelig kan give dig fleksibilitet til at vælge mængden af ​​privatliv og lys, du vil have. Faktum er, at en foring gør gardiner tyngre – så vælg klogt.

Det er altid bedst at faktorere i gardinerne, mens du beslutter resten af ​​indretningen af ​​dit værelse. Derfor bliver din indretning mere koordineret og harmonisk. Lad din fantasi løbe vildt og stole på dine instinkter. Planlæg på forhånd og ikke træt af at søge, indtil du er tilfreds – hvad du vil, er derude. God shopping!