Hotel Og Konference I Et

Hotel og konferencer sammen

Jeg syntes det er vildt smart at der er mange der har både hotel og konferencer sammen under et tag, og det er en ide som endelig er kommet ud, og som har været lang tid undervejs efter min mening, men det kan godt være det bare er mig der ikke har opdaget at der endelig var et hotel hvor man også kunne have konferencer.

Jeg har det bare sådan at der er mange konferencer der er om aftenen, eller om eftermiddagen og som vare flere timer, og så er det ikke altid så fedt at man skal til at køre hjem sent, eller til at ud og finde et hotel et andet sted hvor man kan overnatte.
Jeg ved da fra mig selv når jeg har været til en konference, så sørger jeg altid for at få et værelse på det hotel jeg er på, så jeg kan slappe af og ikke sidde og kigge på mit ur hele tiden, det gør at jeg ikke er så presset når jeg skal sidde og fokusere.
Jeg har været til konference mange forskellige steder, og efter at jeg har prøvet at være til konference på et hotel, er jeg begyndt, kun at tage til dem, fordi så ved jeg at jeg ikke skal køre hjem om aftenen, og så ved jeg at jeg får meget mere ud af det.
Så det er bare et godt råd til jer derude, find et hotel hvor der er konference hvis det skal være.Hotel og konference