Hvad er plukreoler

Hvad er plukreoler

Hej derude, jeg håber lidt på der er nogen som kan hjælpe os, nogen som læser dette og måske har forstand på hvad søren plukreoler er, for mig og min mand har snakket om det længe nu, og vi har ikke kunne finde ud af hvad det er. Det hele startede med at vi var til en fest hvor en af gæsterne snakkede om at, de lige havde fået nye plukreoler på hans arbejde, og da mig og min mand kom hjem, snakkede vi om det, og det gik op for os at vi troede hver at det var noget forskelligt, og ingen af os vidste rigtig hvad det var.
Min mand sige at han tror at plukreoler er, nogle reoler hvor der står ting på som man lige kan plukke ned. Jeg tror at det er en slags vogn, man bruger når man køre rund på et lager og skal plukke, ting fra reoler, men ingen af os ved det, så vi gider ikke og diskutere det, for vi ved lige lidt om det begge to, men alligevel har vi snakket meget om det, og det irritere os lidt, at vi ikke ved hvad det er, så nu prøver jeg at skrive her, i håb om at der er nogen der ved noget om plukreoler og som kan forklare os hvad det er, så vi kan få lidt ro i sjælen igen og ikke behøver at snakke om hvad det er. Tak.Plukreoler