Iværksætter I Viborg

En Iværksætter I Viborg

Hejsa derude, jeg bor i Viborg og jeg er en af mange iværksætter, jeg er så glad for at sprang ud i det at være iværksætter i Viborg, selvem det er et meget stort spring, og det er ikke noget alle tør, for det kan virkelig gå to veje, man kan være heldig/god og virkelig få ens virksomhed op og køre, eller man kan være uheldig at man ikke kan komme ordentlig i gang, og at man bliver nød til at stoppe igen, og det er meget øv for dem det sker for.

Måden jeg kom rigtig godt i gang med et på, var faktisk ikke fordi jeg havde super meget styr på hvad jeg skulle gøre, jeg vidste bare hvad jeg ville lave og hvordan jeg ville lave det, men jeg havde ikke styr på hvor mange ting man skulle huske og hvor mange folk man skulle kontakte når man valgte at starte som iværksætter, måden jeg fandt ud af alt det på, var ved at jeg kontaktede nogle rigtig dygtige mennesker her i Viborg som virkelig havde styr på alt omkring at være iværksætter, og kunne hjælpe mig med hvordan jeg startede op på bedst mulig måde, uden at jeg skulle være nervøs for om der var noget jeg havde glemt, og blev jeg i tvivl om noget så kunne jeg altid bare ringe til dem og høre hvad jeg skulle gøre, de står altid klar til at hjælpe en med de problemer eller spørgsmål man nu har.

Iværksætter Viborg