muslibare er gode at som mellemmåltid

hjemmelavet muslibar

Sund hjemmelavet muslibar lavet med havre, honning, kokosolie og dit valg af add-ins. Du vil elske denne enkle sunde morgenopskrift.

Denne opskrift på sund hjemmelavet muslibar er så let og tilgivende. Du kan tilføje eller ikke tilføje næsten alt. Mange gange tilføjer jeg bare, hvad jeg har til rådighed, og da jeg lavede dette parti, var det ikke meget. Denne gang omkring tilføjede jeg ikke tørret frugt eller nødder, og vi elskede det stadig. Denne helt almindelige version giver en meget økonomisk muslibar, der stadig smager godt. Havre er billige! Jeg serverer dette som koldt korn med mælk, og det er også fremragende med vanilje yoghurt og friske eller frosne bær som en snack.

Min favorit del om denne muslibar er, at den bruger honning i stedet for sukker. Vidste du at rå honning har en ubestemt holdbarhed? Jeg holder honning opbevaret i quart mason krukker i mit spisekammer som en del af min mad opbevaring (det er meget lettere at håndtere i quart krukker, fordi det krystalliserer over tid). Åh, hvordan jeg elsker skat og længes efter min egen bier. Det er dog et projekt til en anden dag.

Se muslibare af forskellige slags

Denne opskrift er meget tilgivende. Hvis jeg føler mig billig eller almindelig, tilføjer jeg ikke nødder eller tørret frugt. Sletten-jane muslibar er fremragende med yoghurt og bær.

Honning brænder temmelig let. Hvis din muslibar ser mørk eller ildelugtende ud, som den brænder, skal du tænde ovnen ned 25 grader og tage den ud af panden, mens ovnen køler. Brændt honningmuslibar er ikke den bedste.

Jeg kan godt lide at lave denne opskrift på en silikone bagemåtte. Det hjælper med at holde rod på et minimum. Har du endnu en?

Muslibar og yoghurt er beregnet til at gå sammen. Prøv min hjemmelavede slow cooker muslibar opskrift her.

Trænger mere? Abonner på Bless denne Mess for at få nye opskrifter, måltidsplaner og et nyhedsbrev leveret direkte til din indbakke! Hvis du prøver denne opskrift, så lad mig vide, hvad du synes! Efterlad en kommentar, pin den, og glem ikke at tag et billede #blessthismesseats på Instagram. Jeg elsker at se dine køkkenfærdigheder i aktion!

Sund hjemmelavet muslibar lavet med havre, honning, kokosolie og dit valg af add-ins. Du vil elske denne enkle sunde morgenopskrift.

INGREDIENSER

6 kop gammeldags havre

1 kop strimlet kokosnød, hvis du ikke kan lide / vil have det, tilsæt en anden kop havre

3/4 kop fuldt hvedemel

kniv salt

2 spsk kanel

1/2 kop vand

1/2 kop kokosolie, smeltet

1 kop honning

2 1/2 spsk vanille

3/4 kop rosiner, crains eller ingen at smage

1 kopp nødder, valgfri

VEJLEDNING

Forvarm ovnen til 225 grader. Læg en stor kiksplade med pergament og smør let.

Musilbare kan fås i mange forskellige ingredienser

I en stor skål kombineres havre, kokosnød (hvis du bruger), mel, salt og kanel. I en lille skål whisk sammen vand, olie, honning og vanille. Hæld de våde ingredienser over de tørre ingredienser. Bland alt sammen for at sikre, at der ikke er tørre pletter.

Spred muslibar på det tilberedte kiksplader. Panden vil være pæn og fuld. Bages i ca. en time og en halv i alt, omrør hvert 20. minut for at sikre, at alt bager jævnt. Når du rører, skal du ikke blive for vild, fordi du ikke vil bryde op i alle klumperne.

Når muslibar begynder at vende en lys gylden farve (ca. en time til madlavning), tilføj dine nødder og din tørrede frugt. Fortsæt madlavning, indtil alt er en fin gylden farve, pas på at ikke brænde møtrikkerne. Muslibar vil stadig være lidt klæbrig, når du tager det ud og vil skarpe op efter at det er afkølet.

Opbevares i en lufttæt beholder og opbevar den i køleskabet, hvis du ikke går igennem det meget hurtigt.

NOTER

Denne opskrift er meget tilgivende. Hvis jeg føler mig billig eller almindelig, tilføjer jeg ikke nødder eller tørret frugt. Sletten-jane muslibar er fremragende med yoghurt og bær.

Honning brænder temmelig let. Hvis din muslibar ser mørk eller ildelugtende ud, som den brænder, skal du tænde ovnen ned 25 grader og tage den ud af panden, mens ovnen køler. Brændt honning muslibar er ikke den bedste.