Se vores store udvalg af gardiner du skal have

Foring giver ikke kun funktionelle fordele til dine vinduer, men det kan også tilføje fylde til dine gardiner for at hjælpe dem med at hænge bedre.

 

Made gardiner

Med et ekstra lag af beskyttelse holder dine gardiner længere og forhindrer farverne i at falme for at opretholde et rent og skarpt udseende, da beklædningen kan beskytte stoffet mod støv og direkte sollys.

Afhængig af typen af ​​foring kan det give forskellige niveauer og typer af isolering.

Polycotton er en blanding af bomuld og polyester. Dette materiale fremstilles på en måde, der bringer det bedste ud af begge fibre.

Bomuld er mere modstandsdygtig over for varme sammenlignet med syntetiske fibre, hvilket er en vigtig faktor for holdbarhed, da direkte sollys kan beskadige stoffet. Da det er et naturligt materiale, tillader det luft at passere, derfor er gardiner lavet af 100% bomuld egnet til varmere vejr eller køkkener, så gardinerne ikke absorberer madlavning lugter for meget.

Selvom bomuld er et go-to materiale til allround fordele, kan ren bomuld let rynke og kan krympe efter vask. Hvis ubehandlet til brandhæmning, kan bomuld brænde let væk, mens polyester kun smelter.

Polyester er en syntetisk fiber, der er ekstremt holdbar; resistent over for meldug; Fremragende til at beholde deres farve og de holder deres form godt, hvilket betyder, at det ikke rynker let. Ulempen af ​​polyester er, at pletter kan være vanskelige at fjerne.

Se hvad vi har på lager af gardiner

Sammenlægge fordelene ved begge materialer er polycotton et stærkt materiale, der er mindre tilbøjeligt til rynker og kan isolere godt. Denne type foring er perfekt til alle vinduer, da det kan imødekomme de fleste behov.

Køb vores standard Ready Made gardiner her, eller kan du ikke finde den rigtige størrelse? Prøv gjort til at måle

Med et ekstra lag ekstra belægning kan blackoutforing blokere sollyset. Det er almindeligt anvendt i soveværelser, så du ikke forstyrres af sollyset. Sammenlignet med standardbeklædningen er blackoutforingen

Blackout og dim-out gardiner har forskellige egenskaber og fordele. Dim-out gør det meste af lyset i rummet muligt at blokere, i modsætning til den komplette blok af et mørklægningsgardin.

Nogle fordele ved Blackout-foringen omfatter:

Ultimativ kontrol over lyset i et rum.

Reducer niveauet af gadestøj ind i lokalet – perfekt til at hjælpe dine børn med at sove.

Komplet privatliv.

Opbevar varmen i vintermånederne.

Opbevar varmen i sommermånederne.

Uafbrudt søvn – strålende til natskiftearbejdere.

Beskyttelse af møbler og tæpper mod solens falende virkninger.

Shop for vores blackout og dim out gardiner her

Tilføje en termisk foring til dine gardiner eller persienner er en fantastisk måde at spare på energiregninger, da det kan bevare varmen inde i et rum under det koldere vejr. De kan også blokere varme fra at komme ind under det varmere vejr. Denne stil af foring er fantastisk til at holde dit værelse til en behagelig temperatur hele årstiderne. De har også de ekstra fordele ved at være blackout og støjreduktion.

Med dårligt isolerede eller enkeltrudevinduer kræves konstant opvarmning for at opretholde en varm temperatur i hjemmet, da varme nemt kan komme igennem hullerne, og selv forseglingen af ​​gode ruder kan nedbrydes over tid.

Se de gardiner vi har på gardinbussen

Med ekstra lag mikrofiber, giver tykkere foring også volumen til gardinerne; skabe et fyldigere udseende.

Køb til vores termiske gardiner her

Bonded Interlining er lavet af bonding standard gardinforing sammen med en bomulds- og polyesterfleece. Det er perfekt til at give gardiner et tykkere udseende, og det er fantastisk til energieffektivitet, at holde varmen i og forkølelsen.

Denne type foring kombinerer fordelene ved forskellige foringer, mens du tilføjer volumen for at skabe et luksuriøst udseende. Når du bruger stoffer på den tyndere side til større vinduer, er det fordelagtigt at bruge en tyk foring som f.eks. Indbundet interlining for at skabe en høj kvalitet, der giver et godt håndværk.

Tilføj bindet efterligning til dine Made to Measure gardiner