Udkig Efter Spejlskabe

På Udkig Efter Spejlskabe

Min gamle spejlskab gik i stykker, fordi det faldt ned, ved ikke rigtig hvordan det kunne falde ned, eller hvorfor at det gjorde det fordi jeg var ikke hjemme da det skete, jeg kan bare hjem en dag og så at det var faldet ned, og jeg tænkte med det samme at jeg måtte ud og have fundet et nyt et, for jeg var virkelig glad for at have et spejlskab, fordi jeg syntes at det er så rart at man både har et spejl, og et skab i samme ting, for det spare man så meget plads på, og mit badeværelse er ikke det største.

Da jeg havde fået ryddet op efter at det var faldet ned, gik jeg med det samme på udkig efter spejlskabe bad, for jeg ville ikke at der skulle gå alt for lang tid før jeg fik et nyt, for jeg kunne allerede mærke efter kort tid at det var underligt at det ikke var der.
Jeg fandt en side hvor der var mange forskellige spejlskabe, og det var så fedt at jeg fandt den side, for jeg havde egentlig tænkt at jeg bare skulle have et magen til det gamle, men så fandt jeg ud af at man også kunne på dem hvor der også var lys i, og det var da så smart, det kunne jeg da ikke modstå, så jeg bestilte et spejlskab med lys i, og fik det bestilt hjem.
Nu er jeg simpelthen så glad igen, fordi nu har jeg fået det sat op.

Spejlskabe